Hjem » Helse & velvære »  Skreddersyr behandlinger til huden din

Skreddersyr behandlinger til huden din

En sunn og frisk hud har mye å si for selvfølelsen, og med sommer og sol rett rundt hjørnet er det ekstra viktig at du tar godt vare på huden din.Klinikk Oslo tilbyr et bredt spekter hudbehandlinger, en rekke beskyttende hudkremer og hårfjerning med en veldig trygg laser. 

Fra venstre Tini Overbeck, Anne Broberg og Gunn Aasgaard. Kontorsjef, Gunn, er den som alltid med et smil passer på at kundene føler seg velkomne.
Fra venstre Tini Overbeck, Anne Broberg og Gunn Aasgaard. Kontorsjef, Gunn, er den som alltid med et smil passer på at kundene føler seg velkomne.

En sunn hud gjør at vi både ser friskere og yngre ut. Samtidig er det en rekke faktorer som påvirker huden og aller mest skade gjør solen. Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien tilbyr en rekke hudforbedrende behandlinger, fra injeksjons- og laserbehandlinger til peelinger og kremprogrammer. Dermed kan de skreddersy et behandlingsopplegg til akkurat din hud. Sykepleier Anne Broberg har lang erfaring innen faget og forteller at nå på våren er det ekstra viktig å forberede huden mot sommersolen. 
– Behandlinger som mesoterapi, hvor man får beskyttende antioksidanter og C-vitaminer dypt inn i huden, er veldig gode før sommeren. Samtidig er det viktig at man beskytter huden sin mot solen hele året, og vi tilpasser alltid behandlingene her ved klinikken med de riktige hjemmeproduktene.
Anne har også mye erfaring med injeksjonsbehandlinger med toxin og fillere. Disse har god effekt på både rynker, linjer, slapp hud og tapt volum i ansiktet. I tillegg er de effektive mot spenningshodepine og uønsket svetting. 
– Uansett hvilken behandling du ønsker er det viktig at du går til noen som driver seriøst og har lang erfaring, og som kan sette opp et systematisk behandlingsopplegg. Gode resultater er avhengige av en god plan, sier hun med et smil. 
– Vi bruker alltid god tid under den første konsultasjonen til både å analysere kundens hud og til å lytte til deres behov og ønsker. Det er viktig for oss at vi gir kunden et realistisk bilde på hva de kan forvente seg.
Når du besøker Klinikk Oslo er det Kontorsjef Gunn Aasgaard som alltid passer på at kundene føler seg velkomne på klinikken. Hun har mange gode råd om kremer og behandlinger, og hun hjelper til med betaling, timebooking og mye mer.

Hårfjerning med laser

Klinikk Oslo har dessuten en spesiell laser for skånsom hårfjerning som fungerer trygt på alle hudtyper. 
– Klinikken er den eneste vi vet om i Oslo området som kan tilby hårfjerning med laser med Diode og RF i samme maskin, og det hos en meget erfaren behandler. Den fungerer til og med på blonde hår, forteller helsearbeider Tini Overbeck.
I det siste har det dessverre dukket opp en del useriøse aktører som tilbyr hårfjerning med laser. Tini Overbeck hos Klinikk Oslo har hele 17 års erfaring med nettopp hårfjerning, og hun understreker hvor viktig det er at man går til noen som virkelig kan faget godt. Da unngår du både komplikasjoner og å måtte betale for en behandling som ikke virker.
– Vi benytter en veldig skånsom diodelaser med radiofrekvens som fungerer veldig bra på alle hudfarger og hårfarger unntatt hvite og grå hår. Den er ekstremt bra på mørke hår, men reduserer også blond hårvekst. Vi er en av få klinikker som har en laser som fungerer bra på blonde hår, så jeg har mange fornøyde kunder med lyst hår som har slitt med uønsket hårvekst lenge, forteller Tini. 
– Det er utrolig viktig at man går til noen som kan det de holder på med, og som tar hensyn til at hårene på ulike steder på kroppen har forskjellige vekstfaser og dermed helt forskjellig behandlingsfrekvens. Det er for eksempel meningsløst å behandle leggene en gang i måneden. Det koster bare mye mer penger uten at det blir noe bedre resultat. Her hos Klinikk Oslo er det dessuten alltid jeg selv som utfører behandlingene, slik at kundene alltid møter den samme behandleren hver gang. Det er viktig for meg at det skal være en trygg og god opplevelse for kundene å komme hit!

1: Tini Overbeck forteller at Klinikk Oslo tilbyr hårfjerning med laser med Diode og RF i samme maskin. | 2: Skinbetter Science er en medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie som de anbefaler hos Klinikk Oslo.
1: Tini Overbeck forteller at Klinikk Oslo tilbyr hårfjerning med laser med Diode og RF i samme maskin. | 2: Skinbetter Science er en medisinsk, prisbelønnet og innovativ hudpleieserie som de anbefaler hos Klinikk Oslo.

Bli klar til sommerens selskapeligheter

Det siste året har også den erfarne hudterapeuten Leila Sinei jobbet ved Klinikk Oslo. Hun tilbyr en rekke hudbehandlinger, fra naturlige behandlinger med Green Peel til threading og farging av vipper og bryn. 
– Green Peel Fresh Up er veldig populært nå før sommeren. Det er en helt naturlig urtepeeling uten kjemiske virkestoffer. Den fornyer og fresher opp huden, og passer perfekt om du skal i et selskap eller et bryllup. Jeg gjør også en «partypeel» som er en ekspressbehandling, en fresh-up som bare tar en halvtime og som man gjøre for eksempel i lunsjpausen. I tillegg er Mesoterapi med Easy Touch populært, det er en beskyttende behandling som passer bra før man skal være mye i solen. Det er masse vitaminer og mineraler som går dypt inn i huden, avslutter Leila og ønsker alle velkommen til Klinikk Oslo for en uforpliktende konsultasjon!

Fakta Klinikk Oslo

 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Leverandører
 

 

 

Følg IN magasinet på Facebook