IN Kristiansand jul 09

Page 77

Daglig leder, Geirulf Stoveland.

Sykkel hele året

Kundetilpasset

Sykkelsesongen har etter hvert blitt en helårssesong. Vintertilpassede sykler har blitt vanlig. Geirulf og de andre serviceinnstilte medarbeiderne tar tilpasningen ett skritt videre. – Vi bruker et system som heter Bikefitting. Dette er patentert og gjør hver enkel sykkel skreddersydd for kunden. Vi gjør alle mål, så beregner pc-en alle høyder og vinkler slik at sykkelen passer anatomien til kunden perfekt. Butikken er i samarbeid med Scott utstyrsleverandør for KCK (Kristiansands Cykleklubb). Sykkelentusiastene, vet at kompetansen ligger hos ekspertisen inne i «Skeidar-bygget», i Sørlandsparken. En bedre attest en det finner man trolig ikke. – Mens vi er inne på beliggenhet, vil vi minne om at det er ny avkjøring fra E-18. Kjører man E-18 et lite stykke lengre, kommer man rett inn på denne siden av Sørlandsparken. Det gjør at det nå er enda lettere å finne fram til oss, skyter Geirulf inn.

Siden åpningen av butikken 4. september 2008, har de opparbeidet seg et renommé som kompetansedyktige og serviceinnstilte. Kvalitetsbeviste kunder vet at om de er ute etter den høyeste kvaliteten, til en fornuftig pris, er Sport 1 Superstore plassen å dra til. Her er det vanlig praksis å møte kunden, for så å kartlegge behovet. – For noen finner vi ut at det er best å kjøpe det billigste og enkleste. Skal du en eller

to turer på hytta i vinter, og skal ta et par turer på ski, trenger du ikke det beste og dyreste utstyret. Vi er alltid ærlige og veldig opptatte av at kundene får det den trenger, hverken mer eller mindre. Alt vi har, er av høy kvalitet, men enkelte produkter er jo selvfølgelig litt bedre enn andre. Geirulf var for ikke lenge siden hjemme til en kunde og hentet en treningsmaskin som var defekt. Slike ting skal rett og slett ikke skje. Hadde det vært et problem som kunne blitt fikset på stedet, hadde de gjort det. Dette gjøres selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg.

Genuin interesse – Vår interesse for sport og friluft, er ikke noe vi bare sier, men noe vi mener, forteller den daglige lederen. Imponerte og med en følelse av å ha møtt personer med genuin interesse både for sport og sine kunder drar vi fra Sport 1 Superstore. Undertegnede angrer enda på at en av de stilige dunjakkene som enda henger på veggen inne i forretningen, ikke ble med hjem. Men IN magasinet vet at her er alle velkomne tilbake og da, som nå vil kompetansen og trivselsfaktoren fortsatt være høy.

Også sko blir tilpasset hver kunde. Steget blir analysert også finner man skoen som passer deg og ditt bruk best. Svartisen Jacket

Nº4 2009

77


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.