IN Stavanger jul 09

Page 33

Undertøygalleriet. Men på en veldig positiv måte. Mer delikat undertøy skal man lete lenge etter, og enhver kvinne drømmer om å ha slike plagg innerst. Skulle sulten melde seg så finnes det en rekke bra alternativer i senteret. Kokk Andre Velickovic på Déjà Vu lover deilig juletapas med julens fristelser. Hva med en pause med litt ribbe og julepils eller julebrus?

Sans julen Men tilbake til julens nostalgi. Hva er det som gir deg den gode julestemningen? Er det grønnsåpelukten? Eller smaken av pinnekjøtt? Er det synet av det vakre juletreet med stjernen som lyser på toppen? Eller er det når kirkeklokkene ringer julen inn? Eller kanskje den gode atmosfæren smilende, hjelpsomme mennesker lager rundt seg. – Alt dette er individuelt fra person til person. Men vi ønsker at alle skal få en god opplevelse her, og vi ønsker at julen skal kunne sanses på Magasinblaa. Det skal luktes, smakes, høres, sees og føles. Og det er faktisk helt sant. Det blir englesang på Magasinblaa når Kor invasjonen møter opp og synger julesanger. Luciatog blir det også, i tillegg til at Blaanissen kommer på besøk på senteret i førjulstiden. Det er også helt sant at julesjauen helst ikke får komme inn på Magasinblaa. – For å lage det mest mulig behagelig har vi heller utvidet åpningstid og åpent to søndager, avslutter Siri Ommedal og kan nesten ikke vente til hun kan begynne å pynte til jul.

Nº4 2009

33


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.