IN Bergen jul 09

Page 97

En god sjokolade gjør godt for sjel og sinn Vivien Silver

nene i tranebærsjokoladen. Lys sjokolademousse, hvit sjokolade og tranebærgele. En uslåelig kombinasjon som bare får deg til å ønske mer, og hos Konfektgalleriet finner du alltid mer!

Bergensere og sjokolade Den lille butikken med det store sortimentet fører sjokolade i opptil seksti ulike sorter. Ingefær, kanel, bringebær og tiramisu. Smakslisten er lang og variert. Bestselgeren er en mørk sjokoladekopp med lyst nougatfyll kalt «merveilleux». – Bergenserne er særlig glad i smaker som nougat, karamell og frukt. Selv er jeg veldig glad i sjokoladen som heter «smooth». Myk sjokoladeganache med karamell er en favoritt hos meg. Vivien var aldri i tvil om at Bergen trengte en skikkelig sjokoladebutikk. Det har byen fått i Konfektgalleriet. Tilbakemeldingene fra kundene er et klart bevis på sjokoladesuksess.

– De forteller at de føler seg ivaretatt når de kommer for å handle hos oss. Jeg har fire flotte ansatte hos meg som alle bidrar til at vi i dag kan kalle Konfektgalleriet for en suksess. Jeg er heldig som kan omgi meg med positive og serviceinnstilte mennesker.

Den perfekte gaven til den som har alt I tillegg til alle de sukkerholdige fristelsene i sjokoladedisken er det også gjort plass til ni sukkerfrie sjokoladetyper. Det skal være mulig å finne en søt gave til den som foretrekker sukkerfritt, og ikke minst til den som har alt. – Hos oss kan du finne gaver til alle anledninger og til alle rundt deg. Det kan være vanskelig å finne en gave til den som mener å ha alt. Da er sjokolade fra Belgia en flott gaveidé. Med jul og alle hjerters dag rett rundt hjørnet kan det være lurt å ta turen innom Kon-

fektgalleriet for inspirasjon. Det er ingenting som slår en nydelig innpakket godbit til den du har kjær. Hos Vivien kan du til og med få kjøpt hjemmelagde kort i samme delikate innpakning som sjokoladen.

Nytelse i hver bit I tillegg til belgisk sjokolade kan du på Konfektgalleriet få tak i drops og deilig, nykvernet kaffe fra Sandefjord. Til jul fører de også Lübeck marsipan, fersk marsipan uten alkohol, fremstilt av en liten familiebedrift i Tyskland. De snart tyve årene på Konfektgalleriet har derimot hovedsakelig handlet om sjokolade, og når vi lytter til Vivien Silver er det ingenting som vitner om at sjokoladen blir erstattet med det første. – En god sjokolade gjør godt for sjel og sinn. En skal ikke overdrive sjokoladespisingen, men bruke en god sjokolade som en gledelig opplevelse i hverdagen, noe å se fram til. Det er dette som skiller en god sjokolade fra en ordinær.

Nº3 2009

97


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.