Hjem » Interiør & design »  «Nendo for Georg Jensen»

«Nendo for Georg Jensen»

Georg Jensen har i år inngått et spennende samarbeid med det prisvinnende japanske designstudioet Nendo og i november lanseres de nye vasene de har designet.

De tre «Mizuki»-vasene vil være tilgjengelige fra november 2021 hos din lokale Georg Jensen forhandler.

Sjefsdesigner Oki Sato laget disse tre flotte «Mizuki»- vasene eksklusivt for Georg Jensen, og de er en perfekt kombinasjon av japansk minimalisme og det danske merkets unike designspråk. Sato lot seg inspirere av naturen da han tegnet de myke, organiske linjene som karakteriserer de tre distinkte designene. Denne tilnærmingen til håndverket er noe han deler med Georg Jensen.
– Det er mange Georg Jensen-design som har naturen som hovedmotiv; som en blomst eller en plante, eller bare abstrakte og organiske former som vi ser i naturen, forklarer Sato.
– Jeg følte at dette var noe Georg Jensen og japansk kultur hadde til felles.

Et allsidig design

Vasene fungerer ikke bare som vaser hver enkelt vase fungerer også som en praktisk lekker karaffel som er ideell for både vann og vin, noe som gjør designet enkelt og allsidig.
– Bortsett fra å fungere som en vase for blomstene dine, kan hvert produkt brukes som en vannkanne til spisebordet ditt, forklarer Sato. 
Og når det kommer til styling og bruk av vasene sammen, er hver vase – definert av et elegant skulpturelt utseende – bevisst designet for å se bra ut både når den står alene og når den står sammen med de andre vasene.

Sjefsdesigner hos Nendo, Oki Sato.

Tilgjengelig fra november

Vasene Nendo og Oki Sato har laget for Georg Jensen er tilgjengelige i tre forskjellige former og størrelser. Vasene er laget utelukkende i sterlingsølv og produsert av Georg Jensens sølvsmeder i København. De tre «Mizuki»-vasene vil være tilgjengelige fra november 2021 hos din lokale Georg Jensen forhandler.
 

Følg IN magasinet på Facebook