Hjem » Trondheim »  Nomos Glashütte endelig hos Urmaker Håkon Lian i Trondheim

Nomos Glashütte endelig hos Urmaker Håkon Lian i Trondheim

Nomos Glashütte kombinerer prisvinnende, moderne design med tysk urmakerkunst. I Trondheim finner du det anerkjente klokkemerket kun hos Urmaker Håkon Lian i Nordre gate.

Nomos-klokkene har et stilrent, moderne design, der kasse, visere og inndeling av urskive står i stil med hverandre.

Stilrent, moderne, høy kvalitet og presisjon er ord som går igjen i omtaler av det tyske klokkemerket Nomos Glashütte. Hele 140 ganger har klokkeprodusenten vunnet priser og mottatt utmerkelser for sitt design. Med en Nomos-klokke rundt håndleddet har du noe behagelig å hvile blikket på.
– Nomos er kjent for å ha et veldig rent design der kasse, visere og inndelingen av urskiven står i stil med hverandre. Det er ikke noe rot, sier Wenche Lian, daglig leder hos Urmaker Håkon Lian.

Nomos Glashütte produserer både automatiske og mekaniske urverk som er kjent for høy kvalitet og presisjon.

Eget urverk

Nomos-klokkene kommer med hele 11 ulike urverk, både mekaniske og automatiske, produsert av Nomos selv. For øvrig er Nomos Glashütte den største produsenten av mekaniske urverk i Tyskland. Lian forklarer at dette er urverk som holder høy kvalitet og presisjon, og følger du serviceintervallene har du en klokke som vil tikke og gå i mange år. Og siden Nomos har spesialisert seg på å lage slanke urverk blir også kassen slank og lekker. Lian forteller at merket høster stor interesse blant trønderske klokkeentusiaster.
– Det er veldig mange som er interessert i klokkene. Vi fikk en del forespørsler før vi tok de inn, og vi har annonsert en del i sosiale medier. Vi er den eneste forhandleren som selger merket i Trondheim, sier hun.

Mye kvalitet for pengene

Slående design og topp kvalitet til tross: prisen på Nomos-klokkene er svært gunstig sammenlignet med andre eksklusive klokkemerker av samme kvalitet. For mellom 13.500 og 35.000 kroner blir en Nomos-klokke din. Det er god kvalitet for pengene, påpeker Lian. Butikken fører modeller fra de fleste av de 13 seriene som inngår i Nomos, og Lian sier de vil tilpasse utvalget etter hvilke modeller det er størst interesse for.

Karl Håkon Letnes, Ole Kristian Bjørgnes og Wenche Lian hos Urmaker Håkon Lian er strålende fornøyd med å være autorisert forhandler av det tyske klokkemerket Nomos Glashütte.

Passer for alle

– Hvem er den typiske Nomos-kunden?
– Det er alt fra studenter som kjøper Club-klokken fra Campus-serien, der man kan få inskripsjon bak på klokken når man går ut av skolen, til voksne i 50-60-årsalderen. Nomos har klassiske, tidløse klokker som appellerer til de fleste, mener Lian, og tilføyer at klokkereimene kommer i hesteskinn og kalveskinn.

FAKTA: Urmaker Håkon Lian

• Urmaker Håkon Lian holder til i Nordre gate 9 i Trondheim. 
• Besøk gjerne Urmaker Håkon Lian på:
- Web: urmakerlian.no
- Facebook: Urmaker Håkon Lian AS, Protid
- Instagram: @urmakerhaakonlian
• Disse urmerkene finner du i butikken: Rolex, Tudor, Breitling, Omega, Nomos Glashütte, TagHeuer, Raymond Weil, Victorinox, Tissot, Certina, Casio, Seiko, Harper & Brooks. 

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Urmaker Håkon Lian

Følg IN magasinet på Facebook